Service Providers: Partners

Helsinki Enterprise Agency offers a wide selection of service providers to support NewCo Helsinki customers. NewCo Helsinki advisors can write service provider referrals to out customers. The first meeting with the service provider is free of charge. On this page you can find the service provider list.


Auditing

MS-Revisor Oy on Suomalainen keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastusyhteisö (KHT-Yhteisö), jolla on toimistot sekä Helsingissä että Oulussa.


Teemme tilintarkastuksia; vuositilintarkastuksia, valvontatarkastuksia, erityis- ja erikoistilintarkastuksia (yrityssaneeraukset ja konkurssit) sekä sisäisiä tarkastuksia.


Auditing T. Virkilä Ltd (A.P.A. Mr Timo Virkilä) is a Finnish Auditing Firm, which can serve all kind of clients. The firm mainly provides services to small and mid-size companies. Read more about us from our web sites!

Banks

Nordealla on noin 10 miljoonaa asiakasta ja noin 1 400 konttoria. Konserni on johtava Internet-pankkipalveluiden tarjoaja ja sillä on 5,2 miljoonaa verkkopankkiasiakasta. Nordea noteerataan NASDAQ OMX:n pörsseissä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.


OP-Pohjolan toiminnan perusta ja strategisten tavoitteiden lähtökohta on osuustoiminnallisuus, joka korostuu myös ryhmän arvoissa: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen

Ryhmän perustehtävä on edistää omistajajäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. OP-Pohjolan päämäärä on olla Suomen johtava finanssiryhmä niin markkina-aseman kuin yrityskuvan, osaamisen ja vastuullisuuden osalta.


Holvi

Holvi is Europe’s first digital current account with its own IBAN number and unique infrastructure. We have payment service provider license, which means we are independent from banks.

Bookkeeping Offices

Tilitopparit Oy on vuonna 1988 perustettu taloushallintoon erikoistunut yritys. Hyvän tilitoimiston avulla yritys selviää nykyisin vaadituista taloudellisten asioiden selvittämisestä ja raportoinneista. Jämptisti tehty talouden hallinta on yksi yrityksen keskeisistä menestystekijöistä.


Accounting Services for start-ups.Specialized in growth companies and project accounting (Tekes).
We offer also web-based accounting and you will get your own dedicated accountant who is highly qualified and English speaking.
Other languages SWE and RUS.Office in Helsinki city center, Kaisaniemi.
Actire is present at PartnerCorner on Thursday’s, come and discuss about general accounting and taxation issues.


Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua. Työskentelemme asiakaslähtöisesti yrityksesi parhaaksi ja haluamme toteuttaa tarpeisiinne parhaiten sopivan taloushallinnon palvelupaketin.


We produce your books, VAT reports, annual closing and tax returns in a very cost efficient way. Learn more about our AutoAccount bookkeeping service.


Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja autamme asiakastamme hoitamaan taloushallintonsa asiantuntevasti ja tehokkaasti.


Hamarin tilipalvelu on 1998 perustettu tilitoimisto ja konsultointiyritys.
Porvoo keskustassa sijaitseva yritys tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Tarjoamme muun muassa kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä konsultoimme veroasioissa.


Tilitoimisto Fintax - E. Husu Oy on auktorisoitu ja moderni täyden palvelun tilitoimisto Helsingissä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.


J.Siikavuo Ky:n peruspalveluna on tuottaa asiakkaille kirjanpitopalveluja luotettavalla ammattitaidolla jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Normaali kirjanpidon palvelu pitää sisältää juoksevan kirjanpidon laatimisen kuukausittain, arvonlisäveroilmoituksen, tulosteet ja talouden seurannan.


NordConsult provides professional consultation and accounting services in Your own language!
NordConsult is a proficient and multilingual service company, providing business consulting and accounting services to companies and entrepreneurs in Finland.
We speak Finnish, Russian, English, Arabic and Swedish languages.
Our office is located in Herttoniemi in Helsinki. There are free parking places near our office.

The Regional Organisations of Enterprises

Helsingin Yrittäjät ry on Helsingissä toimivien yritysten ja yrittäjien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa järjestössämme on noin 5000 yrittäjäjäsentä ja joukkomme kasvaa.


Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin missiona on Helsingin metropolialueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn vahvistaminen. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä olet osa pohjoismaiden suurimman kauppakamarin yritysverkostoa. Kauppakamarin monipuoliset jäsenpalvelut tukevat yrityksesi arkea.


Insurance companies

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisen sektorin työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta. Asiakkaanamme on noin 850 000 työntekijää, yrittäjää ja eläkkeensaajaa yli 60 000 työpaikasta


Keskinäisen Vakuutusyhtiön Tapiolan toimialaan kuuluvat kaikki vapaaehtoiset ja lakisääteiset vahinkovakuutukset


Pohjola-konserni on suomalainen finanssipalveluyritys, joka tarjoaa pankki-, varainhoito- ja vahinkovakuutuspalveluja. Asiakkaat ovat yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä. Pohjolan kattava palvelukokonaisuus on suunniteltu helpottamaan asiakkaan elämää ja tukemaan yritysasiakkaan liiketoimintaa.


If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta. Kokonaismaksutulo oli 38 miljardia Ruotsin kruunua eli 4,1 miljardia euroa vuonna 2008. Konserni työllistää noin 6 900 henkilöä. If kuuluu Sampo-konserniin.

Internet Services

"Online invoicing software and accounting for small business.
With Zervant's online invoicing software you have a whole host of options.
All in a simple format. Create and send invoices for sales, expenses, mileage, and anything else you need paid. "


Our main product is webpages and applications for them. We have solid experience of various web-based database applications.


Isolta is a web-based, free invoicing software for every entrepreneur.
It offers the most trouble-free way to start a company's invoicing.
In addition to diverse invoicing features, Isolta has a wide range of other features such as a contact- and product register, a list of invoices, an accounting report, and the possibility to send offers.
With Isolta you can send invoices in paper, by e-mail or as an e-invoice - from anywhere, anytime.
All your invoices are safe in one place.
The free version allows you 10 invoices per year and when your amount of invoices increase, you can purchase a paid version that allows you more annual invoices.

Law Firms

Lakiasiaintoimisto Turunen & Ignatius

Turunen & Ignatius on vuonna 2010 perustettu lakiasiaintoimisto, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten ja yksityishenkiöiden oikeudelliseen neuvontaan.

Palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kaikissa liiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa toimeksiannoissa, sekä yksityishenkilöitä rikos-, perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.


Advise Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy

Yrityksen oikeudellisen avun tarve alkaa usein jo yritystä perustettaessa. Yrityksen omistajien ja henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet on hyvä täsmentää sopimuksin ja vakuutuksin, jotka turvaavat osapuolia ja auttavat selviämään mahdollisista ongelmatilanteista.

Liiketoiminnan kehittyessä tarjoamme asiantuntevaa apua sopimuksiin, yritysjärjestelyihin ja riita-asioihin. Erikoisosaamistamme ovat myös EU-oikeus ja maksukyvyttömyysongelmat.


Olemme liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Tuemme asiakasyritystemme liiketoimintaa niiden elinkaarien kaikissa vaiheissa.

Pitkäjännitteiseen yrityksen kehittämiseen tarvitaan osaavia ja luotettavia kumppaneita. Autamme asiakkaitamme turvaamaan liiketoimintaansa, ennakoimaan riskejä ja rakentamaan tulevaisuutensa varmalle pohjalle.


Legal services for entrepreneurs and startups with experience and joy.
Important issues for us are joy, authenticity, closeness, co-operation and continuous development.
We help our customers with legal challenges related to contracts, funding, corporate governance and employment issues.
Forget stress and call us!


“Problems are made to be solved”

Justitum Attorneys at Law provides counsel in all company law matters for you and your business and assists in dispute resolution.
We assist in starting up a business and offer risk management solutions.

Our skilled professionals also advise private clients in various legal matters they come across.


Nordic Law offers high-end legal services foremost to a select clientele in various industries.
The cornerstone of our service is based on a hands-on approach to ensure that our clients have all available necessary legal resources to succeed in today’s rapidly changing business environment.
Nordic Law is specialized in commercial law as well as dispute resolution, contract, company and tax law. Moreover, our firm also advises in the fields of maritime, property and real estate law.
Nordic Law also serves private individuals in the above mentioned areas of expertise.
We pride ourselves upon our strong emphasis on professional competence which has entailed the staff to easily identify the specific needs of our clients, and thus also to act accordingly.
No matter the size of your company, our all-encompassing service combined with individually orientated solutions will surely appeal to even the most discerning clients.
Nordic Law offers services in Finnish, Swedish and English.

Marketing and Advertising

Unikuva on Markkinointiviestinnän suunnitteluun, tuotantoon ja kuvauspalveluihin erikoistunut yritys. Unikuva toimii pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan alueella.


Rima Oy

Rima Oy on aikaansaava, voimakkaasti verkottunut markkinoinnin moottori Helsingissä. Osaamisemme mittarina toimii asiakkaidemme onnistumiset markkinoinnissa, ja sitä kautta kasvanut myynti.
Me annamme apumme mikro- ja pienyrittäjän markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, sekä opastamme aloittavia ja uudistuvia yrityksiä markkinointiviestinnän saloihin. Palvelupolkumme alkaa brändinrakennuksesta, jatkuu käytännön toteutustöihin halutuissa medioissa, unohtamatta toimenpiteiden tehokkuuden seurantaa. Palveluistamme on hyötyä, jos tavoitteenasi on saada lisää näkyvyyttä, tunnettuutta sekä asiakkaita, tai kun haluat tehostaa asiakkuuksien hoitoa ja asiakaspalvelua.


We provide companies with professionally designed, unique websites and online stores easily and with time to spare. Our talents are shown in the structure, usability and visual outlook of the websites.
We utilize all necessary techniques, modern features and a variety of useful goodies.
Inexpensive, fixed pricing. Free customer support.


Happy Customer Company is offering social media, personal branding and LinkedIn strategy consulting for start-ups.

Office Space


Vuokraamme toimitilat, teollisuustilat, varastotilat ja toimistotilat. Vuotekno Oy on toimitilakiinteistöjen vuokraukseen ja manageeraukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Other Partners

KontaktiVerkko on vuodesta 2008 Lahdessa vaikuttanut asiantuntijayritys. Suhtaudumme intohimoisesti myyntiin ja markkinointiin ja kohtelemme asiakkaitamme kumppaneina. Varsinkin aloittavat yrittäjät sekä kehittymistä ja kasvua havittelevat yritykset ovat sydäntämme lähellä.


Seppo Laine Oy

Patent and Trademark Agency founded in 1979, which employs about 50 IPR professionals.
We will always provide you with concrete advice and services that fit your business situation and helps you and your enterprise to take appropriate action in the international field of IPR.


SMART Internationalization ® provides sales internationalization advisory services to start-ups and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs) looking to grow their business prospects in international markets.

Typically start-up and growing companies have not yet developed the internal critical mass and/or competencies required to develop the specific sales strategies and programs needed to benefit from international markets


Is Your Share Register up to Date?
It’s important for the company to know its owners.
How are the shares managed in your company? When was the last time you checked the quality of your register?
Osakepalvelut.fi offers a Share Register Service, an immediately ready platform for managing share owner information and changes in ownership.


VOID Architecture integrates architectural and interior design services, taking care of all aspects relating to spatial design under a 360 degrees creative and technical direction.

Training

Rastor is an experienced work life trainer. Our training services for entrepreneurs include, e.g.:

  • Short-term training for entrepreneurs
  • Vocational qualification for entrepreneurs
  • Specialist vocational product developer qualification
  • Specialist vocational business management qualification

We also offer specialist services for entrepreneurs individual needs.


Our range of services includes further training strictly-related to business as well as official vocational qualifications - and many other solutions.


Edupoli is an adult learning centre, which has for more than three decades developed adults' vocational skills and given tools for success in work life. We offer flexible and down to earth training and vocational qualifications for adults and training services for the development requirements of companies and communities. We arrange training and qualifications in technology, business and services.

Unemployment Funds

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen työttömyysvakuutuksen avulla


The unemployment fund for entrepreneurs - AYT

We are an independent unemployment fund for all full-time entrepreneurs residing permanently in Finland. We have been a provider of unemployment security for entrepreneurs for 20 years. Our basic task is to pay unemployment allowance to unemployed members of the fund. In addition to daily allowance payment, we actively participate in improving security for entrepreneurs and provide information on unemployment security for the self-employed. Membership in an unemployment fund is the only way to influence the amount of unemployment benefit. Manage your risks and join AYT.