Kasva

Kasvuyritys tähtää kasvuun ja kansainvälisyyteen. Kasvuyrityksen muita tunnusmerkkejä ovat perustajajäsenistä koostuva 2-3 hengen ydintiimi, uusi tai uudenlainen liikeidea tai liiketoimintamalli, riskirahoitustarve ja tarve vahvistaa resursseja.

Jos sinulla on kasvuyritysidea, tutustu palveluihimme alla. Tarjoamme sekä maksuttomia palveluja alkuvaiheen yrityksille, että maksullisia palveluja tarvittavat kriteerit täyttäville alkuvaiheen startupeille. Kiihdytysohjelmaan hakevat yritykset saavat omat nimetyt neuvojat tuekseen ja mahdollisuuden käyttää co-working tilaamme. Lisäksi kiihdytysohjelmassa oleville yrityksille räätälöidään oma kehitysohjelma. Lisätietoa alla.

Me autamme, kun kasvuyrityksesi tarvitsee tuekseen ulkopuolisia sijoittajia, etsit muita tiimin perustajajäseniä tai tarvitset lisää resursseja. Alla olevien linkkien kautta löydät lisää tietoa.


Vi erbjuder företagsrådgivning också på svenska.


PRE-STARTUP PALVELUT

Nämä palvelut ovat ilmaisia ja avoimia kaikille alkuvaiheen startup tiimeille ja yrityksille. Aluksi tunnistamme, missä vaiheessa startup kehityskaarellaan on, ja sen perusteella ohjaamme startupit juuri oikeisiin palveluihin.

Alkuvaiheen startuppien palvelut käsittävät: ryhmäneuvonnan, ilmaisia koulutuksia, kursseja ja tapahtumia, Helsinki Growth Alliance hankkeen tapahtumat, Helsingin Uusyrityskeskuksen asiantuntijaverkoston sekä palveluita tiimin rakentamiseen ja osakassopimuksen laatimiseen.

Lisätietoa


BUSINESS DEVELOPMENT COACHING

Business Development Coaching valmentaa startupeja konseptoinnista liiketoimintaidean validointiin.

Business Development Coaching asiakkaat ovat oikeutettuja henkilökohtaiseen neuvontaan, NewCo YritysHelsingin co-working tila on heidän käytettävissään ja riippuen tiimin kehitysvaiheesta, heillä on myös mahdollisuus osallistua Kiihdytysohjelman kolutuksiin ja tilaisuuksiin.

Lisätietoa

ACCELERATOR PROGRAM

Kiihdytysohjelma on tarkoitettu potentiaalisille kasvuyrityksille validointi-vaiheesta skaalautuvaan kansainväliseen kasvuun. Ohjelma on tuottanut useita menestystarinoita niiden vuosien aikana, joina se on toiminut.

Kiihdytysohjelma on räätälöity 6-12 kk pituinen ohjelma. Palveluihin kuuluvat viikottainen henkilökohtainen neuvonta oman nimetyn neuvojan kanssa, koulutuksia, työryhmätyöskentelyä, tapahtumia, co-working tilan käyttö sekä mahdollisuus rahalliseen tukeen Kasvuvalmennusohjelman kautta.

Lisätietoa

KASVUVALMENNUS

Oletko helsinkiläinen startup? Voit saada jopa 10 000 EUR tukea kansainväliseen kasvuun tähtäävien konsulttipalvelujen ostoon.

Lisätietoa