Meistä

NewCo YritysHelsinki on Helsingin kaupungin 2014 perustama yrityskasvun keskus. NewCo YritysHelsinki on markkinointinimi palvelukokonaisuudelle, toiminnasta vastaavat Helsingin kaupunki ja Helsingin Uusyrityskeskus. Yritysneuvontapalveluja on tarjottu jo vuodesta 1992, ja vuodesta 2008 YritysHelsinki -nimellä.

  • NewCo YritysHelsinki tarjoaa laajan paketin yksityisen ja julkisen puolen palveluja yhden oven periaatteella. Tavoitteena on helpottaa yrittäjyyden alkutaivalta, madaltaa esteitä ja ohjata oikeaan suuntaan.
  • Asiantuntijamme sparraavat aloittavia yrityksiä liikeidean kirkastamisessa, rahoituksen hakemisessa ja kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Maahanmuuttajia opastetaan yrityksen perustamisessa Suomeen.
  • Kasvuyrityspalvelut tukevat voimakkaaseen kasvuun ja kansainvälisyyteen tähtääviä kasvuyrityksiä. Kasvuyritysten rooli uusien työpaikkojen luomisessa Helsinkiin on merkittävä.
  • Saman katon alta löytyy myös TE -toimiston yksikkö, kasvuyritysten työtiloja, yksityisiä palvelun tarjoajia ja ympäri vuoden tapahtumia ajankohtaisista aiheista.
  • Meidän tavoitteenamme on edesauttaa kaikin mahdollisin tavoin yrityksiä kasvuun ja kansainväliseen menestykseen.

Seuraa meitä:

Facebook

Twitter

Linkedin

NEWcoLoungeEntrance1-compressor.jpg

20000

Perustettua uutta yritystä

80%

Yrityksistä elossa 5 vuoden jälkeen

4000

Asiakasta ja 1 000 perustettua uutta yritystä vuosittain