Palvelut yrityksen perustajalle

Jos harkitset yrityksen perustamista, aloita tulemalla yritysInfoon. Laadi alustava liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat. Tämän jälkeen voit varata ajan yritysneuvojalle.

Ohessa on linkki Yrityksen Perustamisoppaaseen, joka on ladattavissa PDF-tiedostona.

Perustamisoppaan alla olevan kuvassa on yrityksen perustamisen vaiheet ja sivun alalaidassa NewCo YritysHelsingin tarjoamat palvelut yrityksen perustajalle.

Tutustu myös pikaneuvontaan täällä.

yrityspolku_suomeks1622.jpg

NewCo YritysHelsingin palvelut yrityksen perustajalle:

1

YritysInfo

Info on ovi palveluihimme

Tervetuloa kuulemaan tarjoamistamme palveluista ja saamaan käytännön opastusta yrityksen perustamiseen. Sinua opastetaan myös Starttirahan hakemisessa. Infon pohjalta kaikki osallistujat ohjataan eteenpäin sopiviin palveluihin.

Ilmoittautuminen

2

Liiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelma kuvaa miten liikeideaa lähdetään toteuttamaan käytännössä.

Liiketoimintasuunnitelmassa käydään läpi myös laskelmat. Alla olevan linkin kautta laatia liiketoimintasuunnitelman osoitteessa

Liiketoimintasuunnitelma

3

Yritysneuvonta

Kun olet käynyt infossa ja tehnyt liiketoimintasuunnitelman, voit varata ajan yritysneuvojalle. Neuvonnassa käydään läpi ennakkoon laadittu liiketoimintasuunnitelma ja saat neuvoja ja sparrausta yrityksen perustamisen tueksi. Tutustu myös Pikaneuvontaan.

Lisätietoa

4

Asiantuntijat apunasi

Hyvä liikeidea kaipaa tuekseen osaamista ja kokemusta. Laaja asiantuntijoiden verkosto täydentää yrittäjän omaa osaamista. Tutustu verkostoon täällä, mutta hyödynnä myös omia verkostojasi, tutustu muihin yrittäjiin ja hae tietoa verkosta.

Lisätietoa