Miksi Helsinki?

Helsingin metropolialue on dynaaminen liiketoiminnan keskus. Helsingin sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella tekee siitä loistavan liiketoiminnan kiintopisteen kansainvälisille ja kotimaan markkinoille.

Toimiva infrastruktuuri, korkeasti koulutettu työvoima ja korkea elintaso ovat hyvä perusta yritystoiminnalle ja investoinneille. Helsinki on ihmisläheinen kaupunki, puhdas luonto ja meri ovat aina lähellä.

plane.png

Hyvät kulkuyhteydet

Helsingin metropolialueen sijainti Idän ja Lännen välissä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella on ainutlaatuinen. Helsingistä on hyvä startata EU:n markkinoille ja vastaavasti Venäjälle.

sun.png

Korkea elintaso

Helsingin metropolialue on täynnä elämää, mutta se on myös puhdas, vakaa ja turvallinen toimintaympäristö. World Happiness Report listasi suomalaiset maailman toiseksi onnellisimmaksi kansaksi.

hat.png

Korkeasti koulutettu työvoima

Metropolialueen työvoima on erittäin korkeasti koulutettua. Alue nousee yhä uudelleen korkealle sekä tuottavuuden että kansainvälisen kilpailukyvyn vertailuissa Euroopan Top10 listauksissa.

man.png

Liiketoiminnan ekosysteemi

Alue soveltuu erityisen hyvin tietointensiivisen liiketoiminnan kotipaikaksi. Liiketoiminnan ekosysteemi on erittäin vakaa.

city.png

Hyvin toimiva infrastruktuuri

Helsingissä on hyvin toimiva liiketoiminnan infrastruktuuri. Sitä tukee tehokas logistiikka, toimivat verkot, tuotekehitystilat ja korkeatasoiset yksityisen ja julkisen sektorin palvelut.

siutcase.png

Liiketoiminnan aloittaminen Suomessa

Liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on helppoa. Läpinäkyvyys ja avoimuus, sekä tehokas infrastruktuuri mahollistavat nopean liiketoiminnan aloittamisen. Prosessi on yksinkertainen ja kestää vain kahdesta kolmeen viikkoon.