Asiantuntijat

Helsingin Uusyrityskeskuksen jäsenten kautta aloittavan yrittäjän tukena on kattava asiantuntijoiden verkosto. Neuvojamme voivat kirjoittaa NewCo YritysHelsingin asiakkaille asiantuntijalähetteen. Ensimmäinen neuvontakäynti on maksuton. Tältä sivulta löydät asiantuntijaverkoston jäsenet ja linkit heidän sivustoilleen.


Tilintarkastajat

MS-Revisor Oy on Suomalainen keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastusyhteisö (KHT-Yhteisö), jolla on toimistot sekä Helsingissä että Oulussa.


Teemme tilintarkastuksia; vuositilintarkastuksia, valvontatarkastuksia, erityis- ja erikoistilintarkastuksia (yrityssaneeraukset ja konkurssit) sekä sisäisiä tarkastuksia.


Tilintarkastus T. Virkilä Oy (KHT Timo Virkilä) voi palvella kaikentyyppisiä asiakkaita. Tilintarkastuspalvelujen lisäksi tarjoamme muun muassa yritysjärjestelypalveluja koko yrityksen elinkaaren ajalle

Pankit

"Teemme sen mahdolliseksi"

Haluamme tehdä tavoitteiden saavuttamisen mahdolliseksi asiakkaillemme.

Kun ihmiset uurastavat päästäkseen tavoitteisiinsa ja tehdäkseen unelmistaan totta, me haluamme tarjota heidän raha-asioihinsa ratkaisuja, jotka poistavat esteet heidän tieltään.

”Nordean visiona on olla vahva eurooppalainen pankki, joka luo merkittävää arvoa asiakkailleen ja omistajilleen ja joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään.
”Teemme sen mahdolliseksi” - autamme asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa tarjoamalla heille laajan valikoiman pankkitoimintaan, varallisuudenhoitoon ja vakuutuksiin liittyviä palveluja.
Nordealla on noin 11 miljoonaa asiakasta ja konttoreita noin 650 toimipaikassa.
Markkina-arvolla mitattuna Nordea on kymmenen suurimman kattavia finanssipalveluja tarjoavan pankin joukossa Euroopassa. Nordea noteerataan Nasdaqin pörsseissä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.”


OP on Suomen suurin finanssiryhmä. Toimintamme perusta ja strategisten tavoitteiden lähtökohta on osuustoiminnallisuus, joka korostuu myös ryhmän arvoissa: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Asiakkaanamme saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalvelut. Tarjoamme osaamisemme yrityksesi liiketoiminnan tueksi, liittyipä se sitten yrityksen perustamiseen, rahoitukseen, maksuliikkeeseen, kassanhallintaan, riskienhallintaan, henkilöstön hyvinvointiin tai kansainvälistymiseen.
Palvelut rakennetaan aina asiakkaalle sopiviksi ja päätöksemme tehdään nopeasti lähellä asiakasta.


Holvi on älykäs käyttötili jolla hoidat myös verkkomyynnin, laskutuksen ja raportoinnin. Loistava yrityksen talouden hallintaan yksin tai ryhmässä.

Tilitoimistot

Tilitopparit Oy on vuonna 1988 perustettu taloushallintoon erikoistunut yritys. Hyvän tilitoimiston avulla yritys selviää nykyisin vaadituista taloudellisten asioiden selvittämisestä ja raportoinneista. Jämptisti tehty talouden hallinta on yksi yrityksen keskeisistä menestystekijöistä.


Taloushallintopalvelut aloittaville pienyrityksille, kiinteä kirjanpidon peruspaketti. Erikoisosaamisena kasvuyritykset mm. Tekes raportointi ja projektilaskenta.
Myös sähköiset kirjanpitopalvelut ja asiakkaat saavat henkilökohtaisen kirjanpitäjän.
Toimisto Helsingin keskustassa, Kaisaniemessä.
Actire on paikalla torstaisin YritysLinnan PartnerCornerissa, jolloin voit kysyä yleisiä talousneuvoja, esim. Alv- ja muut verotusasiat.


Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua. Työskentelemme asiakaslähtöisesti yrityksesi parhaaksi ja haluamme toteuttaa tarpeisiinne parhaiten sopivan taloushallinnon palvelupaketin.


Yrittäjä, älä jää yksin taloushallinnon kanssa.
Digitase on tilitoimisto, joka auttaa pienyrittäjää saavuttamaan vakaan taloudellisen pohjan. Olemme erikoistuneet mikroyrityksiin, joita varten olemme kehittäneet joustavia tilitoimistopalveluja.
Toimipaikkamme ovat Helsinki ja Turku, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea, olipa toimialueesi sitten Tampere, Oulu tai jokin muu paikkakunta.


Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja autamme asiakastamme hoitamaan taloushallintonsa asiantuntevasti ja tehokkaasti.


Hamarin tilipalvelu on 1998 perustettu tilitoimisto ja konsultointiyritys.
Porvoo keskustassa sijaitseva yritys tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Tarjoamme muun muassa kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä konsultoimme veroasioissa.


Tilitoimisto Fintax - E. Husu Oy on auktorisoitu ja moderni täyden palvelun tilitoimisto Helsingissä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.


J.Siikavuo Ky:n peruspalveluna on tuottaa asiakkaille kirjanpitopalveluja luotettavalla ammattitaidolla jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Normaali kirjanpidon palvelu pitää sisältää juoksevan kirjanpidon laatimisen kuukausittain, arvonlisäveroilmoituksen, tulosteet ja talouden seurannan.


Tarjoamme kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua kaikenkokoisille yrityksille.
Toteutamme palvelut joustavasti ja laadukkaasti. Solmimme pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia kumppanuussuhteita. Olemme tukenasi yrityksesi ensiaskeleistasi alkaen.
Asiakkaanamme tunnet yrityksesi tuloskunnon ja saat kaiken tarvitsemasi avun taloushallintoon ja verotukseen liittyen.


Olemme jo vuodesta 1992 lähtien auttaneet menestyksekkäästi yrityksiä ja muita toimijoita rajanylittävän yhteistyön käynnistämisessä ja kehittämisessä Venäjän, Ruotsin ja Norjan suuntiin.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti - palveluihimme kuuluvat konsultoinnin lisäksi myös tilitoimisto-, toimisto- ja sijaispalvelut pk-yrityksille.
Tiimimme on kielitaitoista ja palvelemme asiakkaitamme useilla kielillä ( suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja arabia).

Yrittäjäjärjestöt

Helsingissä kannattaa yrittää – ja olla yrittäjäjärjestön jäsen

Yrittäjäjärjestön tärkein tehtävä on vaikuttaa siihen, että yrityksillä on hyvät olosuhteet menestyä, työllistää ja luoda uutta. Vaikutamme ja palvelemme herkällä korvalla. Teemme päivittäin töitä jokaisen yrityksen eteen.

Helsingin Yrittäjät ry on jo 76 vuotta vaikuttanut kaikkien helsinkiläisten yrittäjien puolesta.
Jäsenistöömme kuuluu yli 6000 yritystä yhdeksän paikallisyhdistyksemme kautta.
Olemme keskusjärjestömme Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestö, ja ainoa 20 aluejärjestöstä, joka toimii yhden kaupungin alueella – tämän pääkaupunkimme ansaitseekin.

Helsingin Yrittäjien jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja rahanarvoisia etuja.
Voit myös verkostoitua muiden yrittäjien ja yhteistyökumppanien kanssa lukuisissa tapahtumissamme.
Laajat neuvontapalvelumme auttavat maksuttomasti jäsenyrityksiämme yritystoiminnan kiemuroissa.
100 asiantuntijaamme ovat käytettävissäsi vain puhelinsoiton päässä!


Helsingin seudun kauppakamarin missiona on Helsingin metropolialueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn vahvistaminen. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä olet osa pohjoismaiden suurimman kauppakamarin yritysverkostoa. Kauppakamarin monipuoliset jäsenpalvelut tukevat yrityksesi arkea.


Vakuutusyhtiöt

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisen sektorin työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta. Asiakkaanamme on noin 850 000 työntekijää, yrittäjää ja eläkkeensaajaa yli 60 000 työpaikasta


LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Palvelemme alueemme yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa vakuuttamiseen sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.
Paikallisena yrityksenä olemme vahvasti mukana pääkaupunkiseudun kehittämisessä mm. hyödyntämällä paikallista kumppaniverkostoa.
Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua toimistolla,
puhelimitse 09 453 9604 ma-pe kello 8-18 sekä verkon välityksellä.
Kauttamme saat myös Työeläkevakuutusyhtiö Elon palvelut.


OP on Suomen suurin finanssiryhmä. Toimintamme perusta ja strategisten tavoitteiden lähtökohta on osuustoiminnallisuus, joka korostuu myös ryhmän arvoissa: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Asiakkaanamme saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalvelut. Tarjoamme osaamisemme yrityksesi liiketoiminnan tueksi, liittyipä se sitten yrityksen perustamiseen, rahoitukseen, maksuliikkeeseen, kassanhallintaan, riskienhallintaan, henkilöstön hyvinvointiin tai kansainvälistymiseen.
Palvelut rakennetaan aina asiakkaalle sopiviksi ja päätöksemme tehdään nopeasti lähellä asiakasta.


If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta. Kokonaismaksutulo oli 38 miljardia Ruotsin kruunua eli 4,1 miljardia euroa vuonna 2008. Konserni työllistää noin 6 900 henkilöä. If kuuluu Sampo-konserniin.


Ilmarinen on työeläkevakuutusyhtiö. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme myös parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään.
Yli 60 000 yrittäjää on uskonut vakuutuksensa hoitoomme. Yhteensä palvelemme lähes miljoonaa suomalaista.

Internetpalvelut

Zervant on helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen ratkaisu pienen yrityksen laskutukseen. Ohjelmalla voi tehdä myös tuntikirjauksen ja kirjanpidon helposti.

Zervant-palvelussa:

- Luot ja lähetät laskut (myös verkkolaskut ja paperilaskut)

- Kirjaat tekemäsi työt projekteille tai asiakkaille

- Pidät ajopäiväkirjaa

- Tallennat kilometrikorvaukset ja päivärahat

- Voit tehdä yhdenkertaisen kirjanpidon itse tai lähettää tapahtumaraportin kirjanpitäjällesi

Zervant-blogista löydät ohjeita ja vinkkejä yrittäjille http://www.zervant.com/fi/news/."


Kauttamme voit saada internetsivut, verkkokaupat ja tietokantasovellukset.
Teemme myös graafista suunnittelua, aina esitteistä kokonaisiin yritysilmeisiin.
Saat meiltä tarvittaessa myös käyttöliittymäsuunnittelua, hakukoneoptimointia ja räätälöityjä verkkosovelluksia.


Tarjoamme yrittäjille ilmaisen, selainpohjaisen Arkhimedes laskutusohjelman.
Sillä jokainen yrittäjä voi tehdä vähäisetkin määrät laskuja vaivattomasti missä ja milloin vain. Ilmaisessa Arkhimedeksessa on valmiit, selkeät laskupohjat, laskuluettelo, asiakas- ja tuoterekisteri, kirjanpitoraportointi, sekä mahdollisuus lähettää sähköisiä laskuja ja tehdä tarjouksia.

Miksi Arkhimedes on ilmainen?
Haluamme tarjota satunnaisesti ja vähän laskuttaville yrityksille monipuoliset laskutusominaisuudet helpottamaan laskutusta.
Arkhimedeksen ilmaisversiolla voi lähettää 10 laskua vuodessa. Ohjelman muita ominaisuuksia voi käyttää maksutta niin kauan kuin haluaa.
Kun laskumäärä kasvaa, käyttäjä voi laajentaa maksullisiin laajuuksiin jolloin myös me saamme rahaa. Reilua? Monen mielestä on.
Olemme iloisia myös niistä, joille ilmaisversio riittää mainiosti. Uskomme heidän suosittelevan palveluitamme yrittäjätuttavilleen. Yrittäjän suositellessa Arkhimedstä muille, palkitsemme sekä yrittäjää, että tämän yrittäjäystävää lisälaskuilla.


Olipa yrityksesi kioski, suuri marketti, lounasravintola, baari tai vaikkapa kauneus-, terveys- tai liikunta-alan yritys, niin Kassa.fi vastaa sujuvan rahastuksen tarpeeseesi! Lisäksi Kassa.fi – järjestelmää voit joustavasti laajentaa mm. verkkokauppa-, varastonhallinta- tai vaikkapa sähköisen laskutuksen moduuleilla!
Myymälän taustajärjestelmän saat pilvipalveluna, joten asentaminen ja ylläpito on sujuvaa ja helppoa – sekä voit seurata vaikkapa myyntiäsi kätevästi älypuhelimellasi mistä tahansa!
Kassa.fi –järjestelmä parantaa liiketoimintasi tehokkuutta koosta riippumatta.
Palvelet asiakkaitasi sujuvasti niin pienessä kuin suuremmassakin yrityksessä.
Myös asiakkuushallinta luonnistuu samalla järjestelmällä näppärästi.
Kassa.fi -järjestelmien suunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen ja toimintavarmuuteen.
Kosketusnäytöllinen kassatietokone mahdollistaa nopean rahastuksen ja uusien käyttäjien koulutuksen kätevästi.
Raportoinnin avulla voidaan helposti seurata myyntiä, katetietoja ja varastoarvoa.

Kun haluat tarjouksen tai lisätietoja - ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteydenottopyyntö:
http://kassa.fi/ota-yhteyttä/

Tarjouspyyntö:
http://kassa.fi/tarjouspyyntö/


Palkkaus.fi on yrittäjän ja pienen yrityksen palkanmaksu- ja hallintopalvelu.
Teemme palkanmaksamisesta helppoa: kaikki yhdellä maksulla ja me hoidamme byrokratian puolestasi!

  • Palkanmaksu yrittäjälle tai työntekijälle yhdellä verkkopankkimaksulla
  • Kaikki sivukulut, ilmoitukset ja tilitykset hoituvat automaattisesti, työntekijäsi saa palkkalaskelman
  • Kaikki lakisääteiset vakuutukset ja eläkesopimukset helposti
  • Työterveyshuolto helposti kk-maksulla
  • Selkeä raportti kirjanpitoon palkanmaksuista

Maksat vain käytön mukaan, et sitoudu mihinkään jatkuviin maksuihin.
Voit ottaa yhteyttä meihin milloin vain ja neuvomme sinua työsuhteisiin ja palkkoihin liittyvissä asioissa.

Tee ilmainen tili heti ja kokeile!


Verkkosivut ovat yksi uuden yrityksen tärkeimmistä hankinnoista.
Jo ensimmäinen versio verkkosivuista tulisi olla ammattimaisesti toteutettu, mutta usein käytössä on vain pieni budjetti. Liiketoiminnan alkuvaiheessa saattaa tulla myös tarve sivujen ilmeen ja sisällön päivittämiseen nopeasti.

Suomalainen pilvipalvelu LiquidBlox tarjoaa uusille yrityksille yhdessä NewCo Helsingin kanssa mahdollisuuden perustaa ensimmäinen verkkosivusto jopa täysin maksutta.
Maksuttomaan palveluun kuuluu startuppien tarpeisiin suunniteltu one pager -mallinen verkkosivupohja ja tuki käyttöönottoon.

Lue lisää täältä:
http://ww1.liquidblox.com/uusi+yritys/8/


Lakiasiaintoimistot

Turunen & Ignatius on vuonna 2010 perustettu lakiasiaintoimisto, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten ja yksityishenkiöiden oikeudelliseen neuvontaan.

Palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kaikissa liiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa toimeksiannoissa, sekä yksityishenkilöitä rikos-, perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.


Yrityksen oikeudellisen avun tarve alkaa usein jo yritystä perustettaessa. Yrityksen omistajien ja henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet on hyvä täsmentää sopimuksin ja vakuutuksin, jotka turvaavat osapuolia ja auttavat selviämään mahdollisista ongelmatilanteista.

Liiketoiminnan kehittyessä tarjoamme asiantuntevaa apua sopimuksiin, yritysjärjestelyihin ja riita-asioihin. Erikoisosaamistamme ovat myös EU-oikeus ja maksukyvyttömyysongelmat.


Olemme liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Tuemme asiakasyritystemme liiketoimintaa niiden elinkaarien kaikissa vaiheissa.

Pitkäjännitteiseen yrityksen kehittämiseen tarvitaan osaavia ja luotettavia kumppaneita. Autamme asiakkaitamme turvaamaan liiketoimintaansa, ennakoimaan riskejä ja rakentamaan tulevaisuutensa varmalle pohjalle.


Lakipalvelut yrittäjille ja startupeille kokemuksella ja ilolla.
Meille tärkeitä asioita ovat ilo, aitous, läheisyys, yhteistyö ja jatkuva kehittyminen.
Autamme asiakkaitamme sopimusten, rahoituksen, yhtiön hallinnon ja työsuhteiden oikeudellisissa haasteissa.
Unohda stressi ja soita!


Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä.
Asianajotoimisto tarjoaa kaikki tarvittavat oikeudelliset ja muut asianajopalvelut sekä avustaa asiakkaita eri neuvottelutilanteissa.
Toimintamme lähtökohtana on ehdoton luottamuksellisuus ja asiakaslähtöinen, ystävällinen palvelu. Vankka asiantuntemuksemme takaa asiakkaan tyytyväisyyden.


Nordic Law on kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut dynaaminen lakiasiaintoimisto.
Olemme dynaaminen ja luotettava kumppani niin yrityksen päivittäisissä asioissa, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla.
Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat yritysjuridiikan palvelut.
Toimimme laajasti kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla.
Yritysasiakkaiden lisäksi palvelemme myös yksityishenkilöitä osaamisalueillamme muun muassa talousrikosoikeuden saralla.
Jokainen toimeksianto on meille tärkeä – asiakaskuntamme skaala on laaja ja monipuolinen niin toimialojen kuin toimeksiantojen kokoluokkienkin suhteen.
Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme alkukartoituksen jälkeen sopivan palvelukokonaisuuden, alkaen yksittäisestä toimeksiannosta aina yrityksen juridiikan kokonaisvaltaiseen päivittäiseen hoitamiseen ns. outside legal counsel -palvelun kautta.
Tarjoamme palveluitamme kaikilla kotimaisilla kielillä, jonka lisäksi palvelemme säännöllisesti myös englanninkielisiä asiakkaita.


Olemme pk- ja start-up -yrityksiin erikoistunut lakiasiaintoimisto.
Palvelemme asiakkaitamme koko juridisten asioiden elinkaaren ajan, ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä (yrityksen perustaminen, sopimuskonsultointi) mahdollisiin solmukohtiin.
Law1 – rakennetaan yhdessä vakaa juridinen kivijalkanne!

Markkinointi ja mainonta

Unikuva on Markkinointiviestinnän suunnitteluun, tuotantoon ja kuvauspalveluihin erikoistunut yritys. Unikuva toimii pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan alueella.
ESITE


Rima Oy on aikaansaava, voimakkaasti verkottunut markkinoinnin moottori Helsingissä. Osaamisemme mittarina toimii asiakkaidemme onnistumiset markkinoinnissa, ja sitä kautta kasvanut myynti.
Me annamme apumme mikro- ja pienyrittäjän markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, sekä opastamme aloittavia ja uudistuvia yrityksiä markkinointiviestinnän saloihin. Palvelupolkumme alkaa brändinrakennuksesta, jatkuu käytännön toteutustöihin halutuissa medioissa, unohtamatta toimenpiteiden tehokkuuden seurantaa. Palveluistamme on hyötyä, jos tavoitteenasi on saada lisää näkyvyyttä, tunnettuutta sekä asiakkaita, tai kun haluat tehostaa asiakkuuksien hoitoa ja asiakaspalvelua.


Tarjoamme yrityksille edukseen erottuvat, ammattilaisten suunnittelemat kotisivut ja verkkokaupat helposti ja nopeasti. Osaamisemme näkyy sivujen rakenteessa, käytettävyydessä ja visuaalisuudessa.
Mukana on kaikki tarvittava tekniikka, nykyaikaiset ominaisuudet ja paljon hyödyllisiä herkkuja.
Edullinen, kiinteä hinta. Ilmainen asiakastuki.


KontaktiVerkon tehtävänä on tukea yritysten myynnin johtoa kädestä pitäen sekä etsiä verkostosta oikeat kumppanit ja asiantuntijat yrityksen koko liiketoiminnan kehittämiseen.
KontaktiVerkon asiantuntijat toimivat käytännönläheisesti ja puhuvat selkokieltä.

Palvelut start-up yrityksille ja pk-yrittäjille
• Palvelun kehittäminen ja tuotteistaminen sekä markkinoinnin suunnittelu
• Tuotteen/palvelun sisällön kirkastaminen
• Toimenpidesuunnitelma markkinointiin ja myyntiin
• Käsikirjoitus puhelinyhteydenottoon ja tapaamiselle sekä sen toimivuus käytännössä
• Tiimin/yrittäjän valmennus konsultoivaan myyntitekniikkaan
• Jatkuva myynnin tukeminen ja kehittäminen.
Asiantuntija tukee hallitusta ulkopuolisena jäsenenä ja tarvittaessa luodaan tiimille/yrittäjälle adviser board-ryhmä eri osaamisalan asiantuntijoista.

Yrittäjien mentorointi
• Yrittäjän mentorointi yrittäjän oppisopimuskoulutuksessa mm. liiketalouden perustutkinnon, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, tuotekehityksen erikoisammattitutkinnon, myynnin ammattitutkinnon ja yrittäjän ammattitutkinnon osalta.
Lisätietoa: http://www.kontaktiverkko.fi/asiantuntija/


Vuonna 2016 perustettu Happy Customer Company tarjoaa sosiaalisen median konsultointi-ja sisällöntuotantopalveluita (sosiaalisen median strategia ja kanavalinnat) aloittelevan yrittäjän näkökulmasta, LinkedIn-koulutuksia ja auttaa asiantuntijayrittäjää luomaan henkilöbrändiä.
Yrittäjä, KTM Kati Saarion erikoisosaamista on LinkedIn-yhteisöpalvelu.
Lisää palveluista, www.happycustomercompany.fi.

Toimitilat


Vuokraamme toimitilat, teollisuustilat, varastotilat ja toimistotilat. Vuotekno Oy on toimitilakiinteistöjen vuokraukseen ja manageeraukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Muut yhteistyökumppanit

Olemme tehokas suomalainen patenttitoimisto. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja panostamme neuvontaan.
Voimme tarjota sinulle globaalien immateriaalioikeuspalvelujen koko skaalan. Asiantuntijamme asioivat suoraan Suomen, Euroopan ja USA:n patentti- ja tavaramerkkiviraston kanssa ja muissa maissa toimimme yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.
Painopistealueemme ovat patentit, hyödyllisyysmallit, mallit ja tavaramerkit, joiden parissa asiantuntijamme työskentelevät päivittäin.
Olemme myös perehtyneet immateriaalioikeudellisiin riita-asioihin ja jaamme mielellämme osaamistamme asiakkaillemme ja muillekin koulutustilaisuuksissa ja luennoilla.


Aalto Capitalin Osakepalvelu.fi –palvelu tarjoaa yrityksille helpon tavan järjestää yhtiön osakerekisteri lakisääteisellä tavalla.
Lisäksi järjestelmän kautta voidaan huolehtia osinkojen ja yhtiövastikkeiden hoitamisesta.
Palvelu tarjotaan joko selaimella toimivana SaaS-palveluna tai täytenä ulkoistuspalveluna.
Nuoremmille yrityksille itsekäyttöpalvelu tarjotaan ilmaiseksi.

Suomen Yrityskehitys Oy on vuonna 2005 perustettu, erityisesti alku- ja kasvuvaiheen yritysten kehittämiseen erikoistunut palveluyritys.
Yrityskehitys on kansainvälisesti toimiva yritysten kehittämisen asiantuntija.
Kasvatamme yrityksesi arvoa esimerkiksi luomalla kannattavaa kasvua, tukemalla kansainvälistymisponnisteluissa, alentamalla kuluja tai avustamalla rahoitus- ja yritysjärjestelyissä.
Meidän tyylimme auttaa kasvussa ja kansainvälistymisessä on hyvin konkreettinen.
Kalvosulkeisten sijaan käärimme hihat ja autamme toteutuksessa.

Koulutuskeskukset

Rastor Oy on valtakunnallinen erikoisoppilaitos, joka järjestää aikuisten ammatillista lisäkoulutusta.
Rastor toimii koko Suomen alueella; omat toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kattava yli 300 asiantuntijan muodostama verkostomme varmistaa laadukkaan, työelämälähtöisen ja ammattitaitoisen koulutuksen.


Markkinointi-instituutti on liike-elämän monipuolinen kouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja yrityksiä ja kehittää näin sekä suomalaisten että kansainvälisten organisaatioiden työn tekemistä.

Valtakunnallisena erikoisoppilaitoksena sillä on kiinteät kontaktit Opetushallitukseen.
Näin seurataan suomalaisen koulutuksen kehitystrendejä.
Jäsenyys ja yhteistyö kansainvälisessä etäopetusjärjestössä vauhdittaa alan menetelmien uudistamista.

Yksilöitä Markkinointi-instituutti kouluttaa lukuisilla avoimessa tarjonnassa oleville koulutuksilla: kursseja on yli 100 ja tutkintoja 30.

Yrityksille voidaan räätälöidä mieluinen koulutusratkaisu kaikilta liike-elämän ydinalueilta. Koulutuksella Markkinointi-instituutti auttaa yrityksiä ratkaisemaan erilaisia liiketoiminnan haasteita.

Kansainväliset koulutusratkaisut kuuluvat myös Markkinointi-instituutin palvelutarjontaan.

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa, ja yritysasiakkaita Markkinointi-instituutti palvelee koko Suomessa.


Edupoli

Edupoli on useaan alaan erikoistunut aikuisten oppimiskeskus, jossa voit hioa osaamistasi tai suorittaa sen puuttuvan tutkinnon.
Kouluttautuminen kannattaa aina, sillä se on keskeinen työllistymistä ja urakehitystä edesauttava tekijä.
Jo neljä vuosikymmentä opetuksemme on evästänyt ihmisiä työelämään, ja löydät varmasti valikoimastamme tarvitsemasi ammatillisen koulutuksen.
Tarjoamme joustavia ja käytännönläheisiä koulutuksia ja tutkintoja yli kahdellakymmenellä alalla, muun muassa tekniikan, liiketoiminnan ja palvelun aloilla. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme koulutuspalvelut kehitystarpeiden mukaisesti.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Porvoossa ja muut toimipaikkamme ovat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla. Myös etäopiskelu kotoa tai työpaikalta onnistuu sujuvasti.


Galimatias Concept Oy Ab on kieli- ja kansainvälistymisvalmennuksia tarjoava yritys. Galimatias täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja on sinä aikana kouluttanut sekä yrityksiä että julkishallintoa eri kielien ja kulttuurien saralla: englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, kiina, japani, espanja, italia, jne.
Koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä ja räätälöityjä, kullekin organisaatiolle erikseen suunniteltuja. Monimuotokoulutuksessa hyödynnämme verkkopohjaista OnEdu-oppimisympäristöä.
Suomen kielen kotoutumiskoulutusta Galimatias Oy on järjestänyt vuodesta 2013.
Asiakkaita Galimatiaksella on eri toimialoilta ympäri Suomea pienyrityksistä suuriin kansainvälisiin organisaatioihin.

Toimipaikkamme ovat Helsingissä ja Turussa.

Työttömyyskassat

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen työttömyysvakuutuksen avulla


Olemme kaikille Suomessa vakituisesti asuville päätoimisille yrittäjille tarkoitettu itsenäinen työttömyyskassa. Toimintamme alkoi vuonna 1995, kun lainsäädäntö mahdollisti yrittäjille suunnatun työttömyyskassan perustamisen.
Perustehtävämme on työttömyyspäivärahan maksaminen työttömille jäsenillemme. Päivärahanmaksun ohella osallistumme aktiivisesti yrittäjäturvan kehittämiseen ja tiedotamme yrittäjän työttömyysturvasta.
Lisäksi olemme mukana useissa yritystoimintaa harkitsevien ja toimintaa aloittelevien yrittäjien koulutuksissa kautta maan.