GROWTH SUPPORT IS CURRENTLY UNAVAILABLE.

PALVELUNTARJOAJAKSI LIITTYMINEN

Tarjoaako yrityksesi palveluita kansainvälistä kasvua varten? Mikäli vastaus on kyllä, tämä koskee SINUA.

Liittymällä NewCo YritysHelsingin Kasvuvalmennuksen Palveluntarjoajaverkostoon pääset työskentelemään tuettujen helsinkiläisten startup-yritysten kanssa, jotka etsivät palveluita kansainvälistä kasvua varten.

NewCo YritysHelsingin Kasvuvalmennus avustaa helsinkiläisiä korkean kasvupotentiaalin startup-yrityksiä rahoittamalla yritysten kansainväliseen kasvuun suoraan liittyvien asiantuntijapalveluiden ostoa.

Kasvuvalmennukseemme valitut Startup-yritykset saavat Palvelusetelin, joka kattaa 70 % sinulta ostettujen palveluiden kuluista aina 10 000 euroon saakka (pl.alv).

Mikä tahansa yritys voi liittyä NewCo YritysHelsinki -Kasvuvalmennuksen Palveluntarjoajaverkostoon täyttämällä verkkolomakkeemme ja hyväksymällä Käyttöehdot.

Liity Palveluntarjoajaverkostoomme jo tänään ja tule valituksi korkean kansainvälisen kasvupotentiaalin startup-yritysten Kasvuvalmennussuunnitelmiin!

INFOLAATIKKO

Liity verkostoon


Dokumentit ja mallit

4 USEIMMIN KYSYTTYÄ KYSYMYSTÄ PALVELUNTARJOAJILLE

MAKSAAKO VERKOSTOON LIITTYMINEN JOTAIN?

Ei. Palveluntarjoajaverkostoon liittyminen on ilmaista.

MITÄ SEN JÄLKEEN TAPAHTUU, KUN OLEN LIITTYNYT PALVELUNTARJOAJAVERKOSTOON?

Liityttyäsi Palveluntarjoajaverkostoon sinut lisätään Palveluntarjoajalistalle, josta startup-yritykset valitsevat Hakulomakkeeseen sisällyttämänsä palveluntarjoajat.

Jos startup-yritys sisällyttää Hakulomakkeeseensa sinun yrityksesi ja valitsee sinut toimittamaan Kasvuvalmennussuunnitelmassa erittelemänsä palvelun, startup-yritys on suoraan yhteydessä sinuun palveluitasi koskevissa tarjouspyynnöissä.

KENEN KANSSA SOLMIN SOPIMUKSEN PALVELUIDENI TOIMITTAMISESTA?

Kasvuvalmennussuunnitelmaan liittyviä palvelutoimituksia koskevat sopimukset ovat täysin startup-yrityksen ja palveluntarjoajan välisiä.

KENELLE LÄHETÄN LASKUNI?

Kun palvelusi on toimitettu ja startup-yritys on hyväksynyt ne, voit lähettää laskun suoraan startup-yritykselle 30 %:n kuluosuudesta sekä toisen laskun suoraan Helsingin kaupungille 70 %:n kuluosuudesta, sinun ja startup-yrityksen välisen Palvelusopimuksen mukaisesti.

Helsingin kaupungin laskutusosoitteen löydät Kasvuvalmennuksen projektipäällikön toimittamasta Palvelusopimuksen mallista.

Katso myös 24 USEIMMIN KYSYTTYÄ KYSYMYSTÄ yllä olevasta startup-osioista saadaksesi lisätietoja Kasvuvalmennusprosessista.

Kasvuvalmennusta rahoittaa Helsingin kaupungin innovaatiorahasto, joka on vuodesta 2015 lähtien toiminut Helsingin kaupungin yrityskasvun keskuksen, NewCo YritysHelsingin, alaisuudessa.

Kasvuvalmennus (Growth Support) luotiin vuonna 2006, jolloin se toimi nimellä Growth Support, ja vuoteen 2015 saakka sitä hallinnoi Forum Virium.

LISÄTIETOJA:

​Søren Berg Rasmussen
​Søren Berg Rasmussen
Projektipäällikkö

+ 358 40 751 8620