Kokeile & Kohtaa

kuva.jpg

Tuomme yhteen erilaisia osaajia, oletpa sitten uusia mahdollisuuksia etsivä yrittäjä, työssäkäyvä, työnhakija tai opiskelija – tämä on sinulle!

Helsinki on täynnä osaamista ja yritteliäitä ihmisiä, joita kutsumme luomaan yhdessä uusia menestyksen tekijöitä. Helsingin kaupunki kumppaneineen tarjoaa tilaisuuden löytää innostavaa osaamista ja ideoita, joilla voi luoda työtä tai laajentaa liiketoimintaa. Monet mahdollisuudet odottavat löytäjäänsä!

Kokeile & Kohtaa on foorumi, joka koostuu Parhaiden käytäntöjen vierailuista, Ideapajoista, Näytönpaikasta ja Verkostoista.

Voit vapaasti ilmoittautua yhteen tai kaikkiin. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Yhdessä kehittäen omat kokeilut maaliin!

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ryhmässä tai onko sinulla meneillään oma kokeilu? Oletko ehkä ajatellut luoda itsellesi työtä kokeilujen kautta? Ideapajassa lähdetään osallistujien omista kysymyksistä ja haetaan niihin yhdessä kehittäen uusia näkökulmia hyödyntäen ryhmän monenlaista osaamista. Mukaan voi tulla oman idean kanssa tai avoimin mielin kehittämään muiden ideoita. Ideapaja järjestetään kerran kuussa ja se muokkautuu aina ryhmän mukaan.

Ideapajat:

 • 05.04.2017 klo 14:00-16:00, Ensi linja 1
 • 09.05.2017 klo 14:00-16:00, Ensi linja 1
 • 13.06.2017 klo 14:00-16:00, Ensi linja 1

ILMOITTAUDU

Parhaiden käytäntöjen vierailut

Käymme paikan päällä tutustumassa mielenkiintoisiin ideoihin, kokeiluihin ja ihmisiin. Miten uteliaisuudesta on syntynyt kokeiluja? Miten liiketoiminta on muokkautunut kokeilujen kautta?

Vierailut:

 • 24.03.2017 klo13:00:
  • Ideasta toteutukseen: Cabforce.com:n tie Suomesta maailmalle/ startup-yrittäjä Tuukka Ylälahti. Ensi linja 1
 • 21.04.2017 klo13:00
  • Keskustakirjasto Oodin yhteiskehittäminen asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Opit ja oivallukset/ Pirjo Lipasti johtava suunnittelija. Rikhardinkadun kirjasto
 • 19.05.2017 klo13:00
  • Miten luovuus ja liiketoiminta yhdistyvät?
   "Oma luova polkuni suunnittelijana ja toimitusjohtajana."
   - Yrittäjä Kirsimari Kärkkäinen

   Muotoilija Kirsimari Kärkkäisen luotsaama Telakka on Ornamo-palkituntyövaatesuunnitteluyritys Helsingin Telakkarannassa. Kirsimari on suunnitellut työvaatteita eri aloilla toimiville yrityksille jo parikymmentä vuotta.
   http://shop.telakka.com

ILMOITTAUDU

Näytönpaikka
- osaamiselle näkyvyyttä ja uusia kumppanuuksia

Hae mukaan tiimiin ratkaisemaan haaste, laita osaamisesi peliin! Helsinki tarjoaa kumppaneidensa kanssa vaihtuvan haasteen kaksi kertaa vuodessa Näytönpaikassa. Hakijoista kootut tiimit ideoivat ja testaavat ratkaisujaan viiden tapaamisen aikana. Voittajille on luvassa mainetta ja kunniaa, mutta mukaan kannattaa lähteä myös löytämään uusia kumppanuuksia tiimiläisistä ja järjestäjäkumppaneista.

Näytönpaikka tulossa syksyllä.

TULE NÄYTTÄMÄÄN JA ILMOITTAUDU


Verkostot

Hyvät kohtaamiset kantavat kauas! Verkostossa voi tehdä muutakin kuin vaihtaa käyntikorttia, jos et vielä ole löytänyt sinulle merkityksellistä verkostoa, autamme sinua löytämään sellaisen olemassa olevista tai luomaan uuden!

Verkostojen tietoja päivitetään piakkoin.


Ilmoittaudu verkostona tai parhaiden käytäntöjen -toimijana mukaan

Keräämme verkostoja, jotka ovat avoimia uusille jäsenille tai haluavat toimia verkostomentorina syntyville verkostoille. Tarjoamme mukana oleville verkostoille paikan tapaamiseen.

Onko teidän yrityksessänne/organisaatiossanne parhaita käytäntöjä, kokeiluja, kehittämistä ja innostavia ihimisiä? Haluaisitteko jakaa kokemuksianne muillekin? Ilmoittautukaa mukaan parhaiden käytäntöjen vierailujen kohteeksi.

Lisätietoja: elisa.kouvonen@hel.fi

Järjestäjänä NewCo YritysHelsinki

Yhteistyössä:

Helsingin kaupunki, Helsingin Yrittäjät, Uudenmaan TE-toimisto, Helsingin yliopisto, Haaga-Helia, Metropolia, Työterveyslaitos, Työelämä2020, XL-KnowHow, Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto, Työnhakuboosteri, Arcada