Startup-palvelut

Startup-palvelumme on räätälöity tukemaan eri vaiheiden startupeja kasvamaan rahoituskelpoisemmaksi.

NewCo Helsinki tarjoaa luottamuksellista ja henkilökohtaista mentorointia, joka tukee tarpeitasi eri kasvuvaiheissa. Tunnemme myös Helsinki alueen yrittäjyysekosysteemin läpikotaisin ja saatamme sinut yhteen parhaiden asiantuntijoiden ja liiketoimintasi kiihdyttäjien kanssa.

Löydä uusia markkina-alueita ja kasvata liiketoimintaasi kansainväliseksi.

Startup Exchange
Startup Exchange on kansainvälinen verkosto, joka tarjoaa kohdemaan paikallista yritysneuvontaa sekä pääsyn maksuttomiin toimistotiloihin.

Softlanding
Softlanding on suunniteltu tukemaan ulkomaisia startupeja.

Mentorointi

Mentorointi

Henkilökohtainen mentorisi antaa kaipaamasi tukea ja sparrausta yrityksesi eri vaiheiden aikana. Henkilökohtaisen mentorisi räätälöi sinulle tarpeiden mukaan ohjelman, joka tukee sinua kasvussasi huomioon ottaen juuri yrityksesi tarpeet ja tavoittet.

Kansainvälistä kasvua

Kansainvälistä kasvua

Kansainvälistä kasvua-ohjelma tukee helsinkiläisiä startupeja laajentamaan liiketoimintansa kansainväliseksi. Ohjelma auttaa myös ulkomaalaisia startupeja perustamaan liiketoimintansa Helsinkiin.

Koulutus- ja infotapahtumat

Koulutus- ja infotapahtumat

Saat sparrausta kansainväliseen kasvuun – tarjoamme koulutuksia, workshopeja ja infotapahtumia kattaen eri startup vaiheiden tarpeita mukaan lukien verkostoitumistapahtumia. Katso täältä kaikki tulevat startup-palveluiden tapahtumat.

Ekosysteemin palvelut

Ekosysteemin palvelut

NewCo Helsinki toimii Helsinki startup-ekosysteemin kehittämisessä ja kansainvälistymisessä.
Verkostomme tarkoitus on palvella startupeja ja niiden kasvua. Tunnemme ekosysteemin puolestasi ja osaamme ohjata sinut menestystäsi parhaiten tukeviin palveluihin.

Viimeisimmät uutiset

08/28/2017
Valitse Startti Plus – kumppaniksesi NewCo Helsinki
04/30/2017
NewCo Helsinki with Ultrahack brings international startups to Arctic15
12/14/2016
NewCo Helsinki partners with ZPark to expand exchange program

Ota meihin yhteyttä